Beoordelingen

Dita van Dijk Stichting Kinderopvang Zoeterwoude 30-09-2020

Eefje is een energieke en creatieve interim manager. Met daadkracht en enthousiasme heeft zij voor een half jaar 5 groepen BSO van SKZ leiding gegeven. Eefje schuwt het niet om mensen aan te spreken en duidelijk grenzen aan te geven. Eefje heeft humor en is een prettig mens om mee te werken.

Mark Scholte Quality Zorg 17-12-2019

Ik heb Eefje leren kennen als een zeer energieke vrouw. Eefje voert bij ons diverse zorgprojecten uit en die werkzaamheden doet ze met 200% inzet. Eefje werkt taakgericht, is collegiaal en gaat pas naar huis als de klus af is. Naast dat Eefje een fantastische werknemer is, is het ook een geweldige persoonlijkheid. Ik hoop dan ook in de toekomst nog veel klussen met Eefje te doen!! 

Sabrina Voss 25-09-2019 

Eefje is een creatieve doordachte duizendpoot. Ze doet haar werk met liefde, toewijding en aandacht. Eefje sluit aan bij de behoefte van de zorgvrager en geeft net dat beetje meer. Op onze zorgvilla werkt zij sinds (2013 tot op heden) mee in de zorg of als activiteitenbegeleidste

Carla Hubert 23-06-2018

Eefje, van De Zorgtoko in Zandvoort, is een pitbull, in de goede zin van het woord! Als zij zich ergens in vastbijt, laat ze niet zo snel los. Door mijn ziekte MS ben ik voor een groot deel afhankelijk van hulp geworden. Zij heeft het voor elkaar gekregen om een team om mij heen te `bouwen` zodat ik lekker thuis kan blijven wonen. Dit heeft een hoop voeten in de aarde gehad, maar de aanhouder wint en het is haar gelukt. De Zorgtoko heeft mij enorm veel werk uit handen genomen en het uitstekend geregeld. Contracten, uren/schema`s, overleg met instanties en alles op een zeer transparante manier. Als cliënt ben en blijf je van alles op de hoogte en wat erg belangrijk is; je behoudt als cliënt de regie over je eigen leven. Het is een absolute aanrader voor iedereen die zorg thuis nodig heeft!

Marjolein Klijn 07-07-2017

Een zzp'er die ook nog eens een project de juiste kant op brengt, dat kun je verwachten van Eefje. Als team ontbrak het ons op dat moment aan tijd en gelegenheid om onze plannen allemaal uit te kunnen voeren. In de relatief korte periode dat Eefje ons team heeft versterkt vonden wij het erg prettig dat zij de stuwende kracht van het project kon zijn. Dank voor het feit dat onze plannen zijn verhelderd en je verbindingen hebt gelegd waarmee wij ons dagbestedingsaanbod hebben kunnen verrijken. Eefje gaat vol energie aan de slag en weet anderen daarbij te inspireren. Het was fijn samenwerken op dit project. Een aanrader voor teams die net als wij even een opstapje konden gebruiken. Eefje werkt professioneel, accuraat, visualiseert, is enthousiast en betrouwbaar.

Rolf van der Wal 16-03-2016

Eefje zorgt inmiddels ruim 6 maanden voor mijn vrouw die in ernstige mate aan Alzheimer lijdt; zij is zeer zorgzaam en doet haar werk met interesse en aandacht. Naast de verzorging en begeleiding, neemt ze ook een aantal huishoudelijke taken op zich waardoor mijn taak als mantelzorger wordt verlicht. Ik kan haar van harte aanbevelen! 

Erik Faase 01-11-2015 


Eefje heeft mij altijd met veel liefde warmte aandacht en goede zorg geholpen. Zij is zelfs bereid geweest om 3 weken naar Korea te komen om mij daar 24/7 bij te staan en te assisteren in het ziekenhuis en nazorg. Een echte topper waar er niet veel van rond lopen!

Peter Ouwerling PIDZ-zorg Haarlem 29-10-2015

Eefje is een prettige en accurate persoonlijkheid die niet schroomt om de handen uit de mouwen te steken en veel werk kan verzetten met een groot hart voor de mensen die ze helpt en begeleidt.


Bart Woudt Jens zorg-hulpmiddelen-service 29-09-2015


Eefje is een prima kracht, staat altijd klaar met vrolijke praktische oplossingen!


Linda Wiegel 01-10-2014 

Wij zijn blij dat we met met De Zorgtoko in contact zijn gekomen. Eefje begeleidt mijn zoontje van 10 en voelt feilloos aan waar hij behoefte aan heeft. Ze vindt elke keer iets nieuws om hem mee te vemaken en het belangrijkste is dat mijn zoontje altijd super vrolijk is als Eefje er is. Eefje is erg makkelijk in de omgang en super flexibel met werktijden.


Mevrouw Voerman 18-09-2014 

De 
Zorgtoko verlicht mij als mantelzorger met de zorg voor mijn moeder. Zij voelt goed aan waar mijn moeder behoefte aan heeft en wat zij nodig heeft. Is flexibel, rustig, zorgzaam en heeft een luisterd oor. Ik kan iedereen Zorgtoko aanbevelen als je goede betrouwbare zorg zoekt!


Ambulante begeleiding Amsterdam 18-09-2014 

Eefje is een hardwerkende vrouw met het hart op de juiste plek. Ze heeft oog en oor voor ieder mens en haalt het beste in haar cliënten naar boven. Ook bij slechthorende en dove clienten vindt zij een goede aansluiting en kan ze op een gelijkwaardige manier communiceren.


Patricia K. 15-01-2014

Als je een doortastende, lieve, goed overleggende, vindingrijke, intitiatief nemende, zorgzame dame met een goed luisterend oor zoekt om je op welk gebied dan ook te helpen dan ben je bij De Zorgtoko ( Eefje) aan het goede adres.

Stephanie van Westerloo 04-04-2013 

Aan de foto van mijn lieve dochter Micky hier op de site is te zien dat ze het erg naar haar zin heeft met jou. We hebben het super fijn gevonden dat jij de zorg van ons over nam, zodat ik weer aan het werk kon. Met veel liefde, begrip en gezelligheid zorgde je voor Micky. Liefs, Stephanie


Beer Boneschansker 10-04-2013 

Eefje is een betrokken en een ervaren zorgverlener die de persoonlijke relatie met de cliënt centraal stelt. Ze weet van wanten en is een doorzetter. Wij hebben in al die jaren (sinds 1997) dat Eefje voor onze dochter heeft gezorgd niets dan lof. En ook nu staat ze ons met raad en daad bij.  Kortom: een hele goede!!!!Joan de Cler 09-04-2013 

In al die tijd dat ik in de zorg werk ben ik nog nooit z`n lieve, zorgzame en creatieve activiteitenbegeleidster tegen gekomen. Je bent een TOPPER!!!


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info